De bedste horror lydbøger – Læs dem hurtigt og nyd

Der er mange horror lydbøger, der tilbyder ghoulish spænding, herunder klassiske gotiske romaner og nye psykologiske fiktion. Der er bundet til en horror bog, der passer til dine behov, uanset hvilken genre. Der er mange bøger til rådighed. Der er mange genrer at vælge imellem, herunder rædsel, science fiction og rædsel. Du kan finde dem i mange størrelser, herunder de store handel paperbacks, korte hyldevarmere, og lydbog versioner.

Du vil nyde horror lydbøger, der har drejninger og en antydning af terror. Disse lydbøger er bedst, når de fortælles af en dygtig og erfaren stemmekunstner. Barbara Hershey er forfatter til nogle af de mest mindeværdige spøgelseshistorier. Denne bog vil give en overnaturlig twist til dine foretrukne skræmmende film. Barbara Hershey, hjemsøgt hus forfatter, giver en medrivende redegørelse for de rædsler, der fandt sted på dette hjemsøgte hjem.

Horror lydbøger med moderne skurke er en fantastisk måde at tilfredsstille spænding-elskere. Nogle historier er ligefrem skræmmende! The Dark Net er en isnende roman. Historien handler om en teenager, der går online for at administrere en online reklameserver. Men myndighederne fange hende og konfiskere hendes bærbare computer. De advarer hende om, at hvis hun bruger det igen, vil de finde det og dræbe pigen. Hun har ti dage til at rense sit navn. Hvis hun kontakter nogen, der er forbundet til serveren, vil hun blive idømt dødsstraf.

Skrækhistorier er gribende, fordi de leverer spænding og kuldegysninger. John Van de Graaff er en horror forfatter og spænding forfatter, der har skabt nogle af de mest mindeværdige historier om spøgelser, ghouls og det ukendte. Du vil elske hans fantastiske historier om hjemsøgte slotte eller andre mørke slotte. Du er sikker på at finde noget, du kan lide i hans horror lydbøger. De indeholder ofte noveller med et eller to kapitler af spøgelseshistorier.

Min favorit horror og spænding samling er “Sleeper.”. Denne lydbog er baseret på en sand historie og er en af mine foretrukne horror lydbøger. En nat vandrer en ung kvinde gennem skoven og møder et skræmmende væsen, mens hun går langs jernbanespor. Hun flygter fra monsterets angreb for at finde tilflugt på et hotel, hvor en muskuløs mand venter på hende. Dette er en fortælling, der kan være den mest skræmmende, du nogensinde har læst. Og det er bare mig. Jeg plejer ikke at gå så amok.

Du kan starte med Stephen King’s “The Shining”, hvis rædsel er din ting, så kan du gå videre til “The Princess of Mars”, en gotisk roman. Disse romaner er virkelig skræmmende. Hvis du kan lide spændingsfyldte og actionfyldte psykologiske thrillere, vil disse romaner være et godt valg. Den første bog i serien er min favorit, “Prinsessen af Mars”. Du kan vælge en af disse fantastiske fortællinger og nyde en behagelig aften med underholdning.

Udgivet i Hus