Finansielle alkymi: Hvordan at være en pengemaskine & Manager

Din aktuelle finansielle situation er en direkte afspejling af din indre forhold med penge at gøre og forvaltning. Forfatter af finansielle Alkymi, Morgana Rae siger “Hvis du ikke kan lide din økonomi, noget behov for at ændre i dit forhold”. Det er hvor alkymi kommer. Alkymi er kunsten at transformation. Med rødder i det gamle Ægypten og klassiske Grækenland, alkymi kommer fra en tid hvor der var ingen skelnen mellem videnskab og magi. Mysterier af sagen og bevidsthed var uløseligt sammen (som de er igen, i dagens quantum fysik). Disse gamle undersøgelser fødsel gav til moderne medicin, psykologi, kemi og endda Sir Isaac Newtons arbejde på tyngdekraften. Den ultimative udøvelse af alkymi var “Filosoffer ‘sten,” et stof, der menes at gøre værdiløse metaller til guld. Mens alkymister gennem tiderne knoklet i laboratoriet, deres metalarbejder skjult en åndelige proces, en filosoffer ‘ sten, der måtte holdes skjult fra kirken: dette var processen med indre transformation.
To principper er involveret her: 1) drejning bly til guld var en ydre demonstration af indre transformation, og 2) frø af løsning (guld) var skjult i problem (bly). Jeg inviterer dig til at bruge dette kapitel for at opdage din egen filosoffer ‘ sten-din nøgle til rigdom og indre transformation — skjult i dit forhold til penge. Før vi går videre, lad os gennemgå nogle retningslinjer jeg tilpasset fra alkymist tradition: regel #1: som det er ovenfor, så er det nedenfor. Hvad dukker op i dit hoved vil dukke op i dit liv. Dette kapitel vil bruge grundlæggende forhold Coaching færdigheder til at hjælpe dig med at omdanne dit forhold til penge fra en død frø til en blomstrende have. En frø kommer til livet som en levende, blomstrende, frugt-blomstrende plante… i det rette miljø. Så, også din egen velstand. Dit potentiale for finansielle overflod er der, venter det nødvendige miljø inden for dig. Dit forhold til penge er ligesom den jord, der feeds eller sulter din økonomiske vækst. Så længe du har skjult overbevisninger, som du måske ubevidst frastøde penge, vil måske “beskytte” dig selv fra rigdom, din have ikke vokse. Regel #2: Der er ingen knaphed. En rig klient forklarede engang mig hvordan han havde overvundet fattigdom. “Mængden af penge derude i spil hver dag er grænseløs, uden for vores forståelse. Penge er overalt,”forklarede han. Og det er tilgængeligt i forhold til “hvor stor din kanal er at tage det.” Han havde lært at tappe kilden. Dette forhold understøttes ham. Regel #3: Bevidsthed giver dig valg. Jeg hævder, at selv små ændringer i dine forhold bevidsthed kan have en enorm indflydelse på dit liv. Du får hvad du vælger, men du skal først vide, hvad du vælger. Hvordan kan jeg vide det? Jeg oplevede denne transformation selv.
Min historie: Jeg kæmpede som en life coach i årevis. Jeg havde problemer med at tiltrække kunder, der ønsker at betale det gebyr, jeg ønskede. Jeg fandt mig selv at undgå diskussioner af penge så længe jeg kunne. Hele emnet flov over mig, og mit ubehag oversat til hvilket gør klienter ubehageligt for. Jeg “gøre” alle de rigtige markedsføring ting–netværk, nyhedsbreve, prøve sessioner– og få ingen steder. Jeg var ikke at gøre en “voksen” levende. Hvad der var i min måde, spekulerede jeg på? Min træner og jeg tog et kig på mit forhold til penge. Hvad var min historier om penge? Hvad er denne enhed jeg i forhold til? Hvad der sker med dette forhold? To opdagelser poppet ud: penge følte sikker eller pålidelig, og penge forårsaget adskillelse. (Min familie ville svinge mellem at være rig og fattig igen og igen, og penge var en “grund” til familiemedlemmer ikke at tale med hinanden i årtier.) Hvis min oplevelse af penge fik personhood, han ville ligne en usoigneret, utiltalende, Hell’s Angel biker type jeg ikke ønsker at være omkring… nogen utroværdig, der kunne lide at forårsage kampe. Ikke underligt at jeg ikke var at bringe penge ind i mit liv! Dette var ikke forholdet til penge jeg ville have. (Og det var ikke det forhold, jeg ønskede at modellere for mine klienter enten.) Så jeg oprettet et nyt paradigme. Jeg fyrede Biker persona og sætte en romantisk, clean-cut, soft-talt bejler i hans sted. Jeg valgte en ny penge “person” at forholde sig til. Pengene var som en sød kæreste, der bejlede mig med gaver. Han var endda iført en tux! Når jeg har modtaget en check, underskrevet en ny klient, stødte på nogle uventede indtægter, jeg takker allernådigst penge for den dejlige gave. Og denne version af penge blev vurderet og inviteret ind i mit liv. Fra da af holdt min forretning og indkomst stigende.
Inden for seks måneder havde jeg periodiseret sådan en venter liste af klienter, som jeg var nødt til at tilføje gruppe coaching til mine tjenestegrene. Jeg behøvede ikke at lede efter min nye klienter; de var at finde mig. Og alt jeg havde ændret, var min indre dialog med penge. Nu er det din tur: Hvis du ønsker at forbedre din finansielle situation, skal du først afdække de overbevisninger, der formede dit forhold til penge. Få nogle papir og besvare disse spørgsmål. (Skrive skaber klarhed og øger din ændring.) Hvad har du hørt om penge, når du voksede op? Hvad tro får mellem dig og velstand? Hvad har du hørt om kvinder med penge?
Næste, kig på hvordan penge har vist i dit liv og livet for dem omkring dig. Give penge personhood i forhold til dig. Hvis penge var en person, hvad ville din version af denne penge “person” se ud? Der er penge? Hvordan synes du om penge? Stoler du på penge? Penge stole på dig? Hvordan fungerer penge i dit liv? Hvordan føles penge om dig? Er penge en person, du ønsker at have et forhold til, hvis du ikke “skulle?” Nu tage et skridt tilbage og forestille sig ser på forholdet mellem dig og penge som person udefra. Hvad Skift skal ske i denne relation? Nu, som dig selv, forhandle med penge: gør penge har en anmodning til dig? Har du en anmodning om penge? Hvad vil være anderledes? Hvordan vil du være anderledes i denne relation? Hvad er det næste skridt til at gøre denne ændring real?
Penge er ligesom alle andre forhold; det drejer sig om hvor det har inviteret og værdsat. Det kommer sjældent når det er jaget. Det kan være din partner, hvis du lytter til den. Jo mere pleje du til dette forhold, jo flere penge du vil tiltrække.
HER ER FEM TING, DU KAN GØRE FOR AT VÆRE EN BEDRE PENGE MAGNET
1) sætter pris på penge. Pris på selv den mindste møntenhed. Tror af hvor godt du føler når du er værdsat for selv en lille gestus. Det er det samme med penge. Hver gang du praksis modtager og værdsætte, træne du universet til at sende dig mere.
2) styrke dine grænser. Har modet til at sige “ja” til hvad du vil og “nej” til hvad du ikke ønsker. Rydde rod og energi afløb i dit liv. Stærk grænser opbygge din self agtelse og gratis du kan fokusere på hvad der er vigtigt for dig. Dette er meget attraktive for penge.
3) gøre en ønskeliste. Liste over hundrede ting du ville købe hvis penge intet objekt. Punkterne på listen sætte hvad du ønsker på din radar. Igennem en mental proces, der kaldes retikulære aktivering, vil dit sind begynde at opdage muligheder for at manifestere elementerne på listen.
4) administrere dine penge. Jo bedre du styre, hvad du har, jo bedre kan du bliver til at administrere flere. Få for vane at aflede en procentdel af din indkomst hensyn til en opbygning af rigdom, selv hvis du betaler ned gæld. Og der er afsat noget for din favorit velgørende–intet bygger en følelse af overflod som evnen til at give til andre.
Og endelig,
5) Omgiv dig med succesfulde mennesker. Du tage på træk ved de mennesker, du tilbringe mest tid med. Hvis du ønsker at blive økonomisk fri, tilbringe din tid med økonomisk succesfulde mennesker, der deler dine værdier. Identificere rige mennesker du beundrer. Afhente deres mentalitet og praksis for oplyste rigdom bygning.
Copyright 2005 Aime McCrory