Forretning for fornøjelse

Vi kan være i den elektroniske gaming æra, men det er mere som en sjov spil monopol denne forretning for fornøjelsen af sport franchise ejerskab. Indsatserne er høje, udgifter gratis, og synlige bekymrer få.

Trods de eskalerende gebyrer for adgang til spillet, har ikke personlige franchise ejerskab blevet erstattet af selskaber. Af 121 big league professionelle sport franchises, har kun 15 fundet vej til corporate hænder. De fleste ejere hævder at være ved at miste penge, hvilket ville forklare overtagelse generthed af aktionær kontrollerede virksomheder. Det er pænere at tænke eneejere ikke ønsker at sælge, fordi sports ejerskab for meget sjov. En dejlig pause fra den normale rutine, som bragte dem deres rigdom i første omgang.

Hvad er disse virksomheder værd?

I modsætning til traditionelle industri udlede sport franchises deres værdi fra deres evne til at generere indtægter. Der er flere grunde til dette. Inden for en liga er andre ejere ikke konkurrencen. Driftsudgifter er sammenlignelige ét hold til en anden. Indtægterne har tendens til at bevæge sig i forhold til på felt ydeevne, størrelsen af spillestedet og hjemmemarked størrelse. Deling i lukrative nationale broadcast rettigheder er lige på tværs af en hel liga.

Afhængig af sporten, anslåede værdier varierer betydeligt, men inden for en bestemt liga og bortset fra et par undtagelser, franchise værdier grupperes forholdsvis tæt.

NFL franchise er størst i værdi, toppet af Washington Redskins, den første sport franchise i Amerika til at overstige 1 milliard dollars i værdi. Fodbold er så langt foran andre sportsgrene, af de 33 top franchise, 32 er fodbold. Kun Yankees, afbryde strengen. Stadig, den laveste værdsat NFL hold, Arizona Cardinals, er en ryddelig halv milliard.

Los Angeles Lakers, juvelen i NBA er værd $500 millioner, at sætte dem i et beslag mere eller mindre svarer til Dodgers og Mets af MLB. Du kan handle de øverste 8 NFL hold at erhverve hele NBA. Der arbejder ud til noget som 7,6 milliarder dollars.

Den første NHL hold er godt ned på listen på 270 millioner dollars for Detroit Red Wings, men der er stadig 15 millioner dollar mere end de Tamilske Tigre. Faktisk repræsenterer 2 til 300 millioner udvalg den mest almindelige prisseddel i sport. Der er en god blanding af 40 NHL, NBA og MLB hold alle i dette advokatfællesskab.

Sandheden er, at noget, sports franchise eller ellers er kun værd at hvad en person er villig til at betale for det. Allure sport team ejendomsretten er den sande værdi.