Home Business Idéer For Normal Moms som dig og mig

Jeg er en normal, arbejde fra hjemmet mor, der startede mit hjem business arbejde fra hjemmet. Denne artikel vil vise dig, hvordan du, også kan være et arbejde fra hjemmet mor.

Efter at jeg fødte vores første baby, Hana, ikke kunne jeg virkelig se mig selv gå tilbage til det gamle job arbejder for Mr. What’s-hans-navn til en sølle løn og forlader Hana med en babysitter. Jeg var ikke klar over, hvor dybt jeg ville elske min baby. Ved du hvad jeg mener med det? Da jeg var gravid, jeg troede, “ret. Har barnet. Finde en babysitter. Gå tilbage til arbejdet. Gjort.” Men jeg elskede hende så helt og så dybt, at jeg virkelig ikke ønsker at forlade hende. Plus, hun var virkelig høj-behov og jeg havde tilbragt den sidste år lære hendes stikord og følte jeg, at kun jeg vidste nøjagtigt, hvordan du trøste hende. Ville en babysitter virkelig være i stand til at gøre det?

Så satte jeg sig for at finde ud af hvad hjem baseret forretningsmuligheder var derude. Først vil jeg fortalte min arbejdsgiver at jeg ikke ville komme tilbage, men tilbød at arbejde for ham hjemmefra. Han virkede mildt interesseret. Så jeg bad for $30 en time. Jeg hørte aldrig tilbage fra ham. Så tog jeg det som et “nej”. Ha ha!

Derefter, en af mine venner tilbød mig nogle arbejde udfører korrekturlæsning og redigering af et blad, hun skabte. Der var store, bortset fra at det ikke var en masse arbejde, og jeg endte med at gøre kun omkring $200 om måneden. Korrekturlæsning er en levedygtig hjem forretningsidé, og du kan gøre det, mens børnene nap, eller om natten når de går i seng. Der er hjemmesider hvor du kan byde på arbejdspladser, som en kaldet Elance. www.elance.com

En anden ting jeg kiggede på var begyndt et hjem baseret børnehave. Men så tænkte jeg om alle de forkølelse og influenza ville være at bringe ind i huset… Og jeg tænkte også jeg ikke var virkelig skåret ud til at blive hjemme med mere end mine egne børn hele dagen. Jeg tror jeg ville gå nødder.

Så begyndte jeg at tænke på internettet og hvor mange mennesker gør en levende fra det med hjem baseret forretningsmuligheder. Det eneste problem var, det var virkelig svært at vide, hvilke virksomheder til at stole på. Jeg vil anslå, at jeg spildte omkring $300USD at afprøve forskellige ting, som viste sig for at være svindel. Jeg blev så frustreret! Og jeg følte mig som en rigtig idiot. En e-bog jeg købte gik mig gennem præcis hvordan man opbygger en ene side hjemmeside for at sælge en eBog. Først jeg skrev eBook, derefter gik til alle ulejlighed at bygge hjemmesiden, betale månedlige gebyrer for hosting, ved hjælp af deres skabeloner, etc, og så fik jeg aldrig selv en enkelt besøgende til min hjemmeside! Så da den eBook forklarede hvordan man betale for at få folk til at besøge min hjemmeside – helt ærligt, denne person var ved at blive rig off mig og jeg var ikke tjener en krone.

Det gode ved at have din egen web-baserede virksomhed er, at det kan være om hvad du ønsker det skal være. Uanset om du er til scrapbooking, eller madlavning eller hjem organisering, eller måske du forladt et job som stewardesse og din hjemmeside vil tilbyde rejsetips til familier, der rejser med børn! Mulighederne er uendelige.

Hvis du beslutter at bygge en hjemmeside, vil du enten nødt til at lære alt om html eller en wysiwyg program som Dreamweaver, eller gå med en virksomhed, der har skabeloner og gør det for dig. Du bliver nødt til at tiltrække besøgende til din hjemmeside (ellers du vil ikke gøre nogen penge) og der er en række måder at gøre dette. Et er at skrive artikler som denne. En anden er at sikre, at du bygge nok indhold-rige sider, så du få bemærket af Google, og din hjemmeside dukker op, når folk søger efter dit søgeord. Du kan betale for at få trafik, men der er andre gratis måder at få trafik. Nøglen til min succes, jeg tror, var valget af selskab omhyggeligt at jeg skulle give min virksomhed til og i sidste ende, håber du kan hjælpe mig med at lære at gøre alt, fordi jeg virkelig ikke vidste noget om internettet, da jeg startede ud.

Vær meget forsigtig med get-rig-hurtig scams. Der er ikke sådan noget. Enhver legitim virksomhed tager arbejde, virkelig hårdt arbejde. Der er ingen genveje, og det er alt der er til det. Så nogen legitim forretning vil være upfront og klart at det vil være en masse arbejde.

Når du forskning forskellige hjemmeside-bygning virksomheder derude, Sørg for de tilbyder all-in-one pakker, og de gør det klart, hvad du får for dine penge. Sørg for der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra ting du vil skulle betale senere. Må ikke betale mere end $30 per måned (jeg betale $299 om året for mit program). I det mindste, bør de tilbyder:

Domænenavn

Hurtig, pålidelig hosting

E-mail- & telefon kundesupport

Peg og klik side bygning

Ubegrænset antal sider & ubegrænset e-mail-konti

Videresendelse af e-mail

Sideskabeloner

Statistik

Kreditkort forarbejdning

E-handel

Blogging

Indsendelse til søgemaskiner

Automatisk re-indsendelse til søgemaskiner

Web site analyse motor kompatibilitet

Sporing af søgemaskine ‘Spiders’

Søg motor notering rapport

Søgemaskine Ranking rapport

Unikke Keyword search rapporter til søgemaskiner

Ranking rapporter for mapper

Nøgleordet forskningsværktøj

Fuldt tilpasselig Look & føler

Trinvise Marketing Guide

Også, hvad slags kundeservice de tilbyder? E-maile dem et spørgsmål og se, hvis de får tilbage til dig eller ej. Hvis de ikke gør, ikke give dem dine penge! Også, gør de det klart på deres hjemmeside, hvem de er og hvordan de kan nås? Jeg hader disse websteder med ingen kontaktoplysninger. Det er som om de har noget at skjule.

Jeg er så glad for jeg tog springet og startet min egen hjemmeside som følge af de mange hjem baseret forretningsmuligheder jeg researchede. Det har været en stor og lærerig oplevelse for mig. Jeg fandt, hvad der virker for mig. Det har gjort en forskel i mit liv, og jeg håber, det kan gøre en forskel i din også. Jeg ønsker dig alt bedst.