Indien og Biogenerics: en vindende kombination

Indien og Biogenerics: en vindende kombination
Indien har åbenlyse fordele i Biogenerics udvikling og hvis disse fordele udnyttes til sin fordel derefter Indien har potentiale til at blive en stor Biogenerics Hub. Nogle af de fordele, som Indien har er:
1) Indien tilbyder en varieret pulje af genpuljen og sygdom profiler. Det er vanskeligt at matche biodiversitet tilgængelig i Indien
2) Indien har fordel af tilgængeligheden af celler og væv fra in vitro-befrugtning klinikker kombineret med videnskabelige hjerner og Information teknologi talent.
3) lave driftsomkostninger og kapitalkrav til fremstilling af Bio.
4) tilstedeværelse og ekspertise inden for forskellige områder relateret til Biogenerics.
Drivkræfter på markedet
1) der er omkring to dusin biologics, der er tilbøjelige til at gå off patent i USA i 2010, hvoraf nogle er blockbustere.
2) samlede drug demand for Biogenerics for aldrende befolkning i de store markeder.
3) angivelse af Biogenerics produkterne i uudforskede markeder i Europa og USA.
4) lave priser af Biogenerics produkter har potentiale til at øge efterspørgslen betydeligt, som var tilbageholdende på grund af høje priser på mærkevarer.
5) regeringer støtter for biotekindustrien
Markedet begrænsninger
1) tilgængeligheden af Biogenerics produkter i uregulerede og semi regulerede markeder.
2) komplekse myndighedsgodkendelse processer og patent spørgsmål.
3) hesitance at bruge bio generiske produkter
4) der er immaterielle spørgsmål, som kan bremse udviklingen af Biogenerics.
Konkurrencemæssige stilling: Indien/indiske selskaber
Indien og indiske virksomheder bør være i en behagelig stilling med hensyn til deres plads i Biogenerics marked i fremtiden. Med store eksport potentiale inden for Biogenerics har der været en hel del virksomheder, der har skabt deres navn på markedet og bør fortsætte med at gøre. Der er flere og flere partnerskaber og udlicitering sker i løbet af Biogenerics og allierede områder.
Det positive er på deres side, nødt de indiske virksomheder til at bevare reverse engineering kapacitet og proces kemi samt fuld integration og overholdelse af lovgivningen.
En lys fremtid for indiske bioteknologiske industri ligger forude, er det bare et spørgsmål om anvendelse og positionering at få der tidligere.