Sådan finder du det bedste internet for dig

Det første trin i at vælge en internetudbyder er at finde ud af, hvad der er tilgængeligt i dit område. Der er to grunde til, at du skal gøre dette først:

 

Tilgængelighed

Ikke alle udbydere er tilgængelige i alle områder. Dækningsområder er forskellige fra udbyder til udbyder, så lige uden for porten vil dine valg blive begrænset til de udbydere, der tilbyder service i dit område. Priser, hastigheder, specialtilbud og pakkeopstillinger varierer også efter placering. Hvad du ser annonceret online er ikke nødvendigvis hvad du kan få. Kontroller altid tilgængeligheden af ​​en pakke i dit område, før du beslutter, at den er den for dig. På samme måde har mange udbydere også forskellige prisstrukturer for forskellige områder, så vær klar til at muligvis betale mere – eller mindre – efter en flytning.

Brug de forskellige tilgængelighedshjemmesider for at finde de bedste internetplaner i dit område. Det trækker al internetudbyderinformationen fra dit område til ét sted for at gøre det nemt at sammenligne og vælge en udbyder. Indtast blot dit postnummer på hjemmesiderne, og så kan du se alle mulighederne nær dig.

 

Sammenlign planer, priser, hastigheder og mere.

Du ønsker, at en internetplan giver dig passende hastigheder, pålidelig service og en stor nok datagrænse for måneden – alt sammen til en pris, du har råd. Når du har brugt en hjemmeside til at indsnævre dine valg, kan du sammenligne udbydere i dit område for at se, hvad der passer bedst og her kan du sammenligne priserne. Alle internetudbydere har deres egne specialiteter, og det hjælper med at vælge en der falder sammen med det, du har mest brug for. Her er de største problemer at overveje:

 

  • Planer og priser
  • Hastigheder
  • Omkostninger til installation og udstyr
  • Vurderinger af kundetilfredshed
  • Datakap og gebyrer for overskridelse

 

Nogle udbydere leverer ultrahastigheder, mens andre har mere enkle planer, der er lettere på tegnebogen. Mange udbydere pålægger datakapsler, der begrænser hvor meget internet du kan bruge om måneden – skønt nogle af dem tilbyder ubegrænsede data. Udbydere varierer også med hensyn til spørgsmål som pålidelighed og kundeservice. Og selvfølgelig er der ofte tilbud og rabatter, inklusive dem, der dækker installationsomkostningerne.