Udgifterne til refinansiering-Hvad koster at forvente, når du refinansiere dit hjem Mortgage lån

Refinansiering kan spare dig tusinder, især hvis du har flere år tilbage på dit realkreditlån. Men du kan også vælge at refinansiere blot at trykke ind i dit hjem egenkapital eller reducere dine månedlige betalinger.

“Hvor meget vil det koste?” er et almindeligt spørgsmål for boligejere overvejer refinansiering deres realkreditlån. Mens omkostningerne varierer mellem långivere og lån beløb, følgende vil give dig nogle retningslinjer for at hjælpe dig med at sammenligne finansieringsselskaber og deres tilbud.

Nye boliglån gebyrer

Når du refinansiere, får du et nyt lån og betale for alle disse gebyrer igen. Gebyrer, herunder ansøgningsgebyr, bedømmelses gebyr, undersøgelse omkostninger, advokat Review gebyr, titel søgning, og hjem inspektion, vil normalt tilføje op til omkring $1000 og $2000. Det er i tillæg til lånet oprettelsesgebyr, normalt 1%, og eventuelle yderligere point.

Nogle långivere tilbyder nulpunkts lån og lave refinansieringsomkostninger, men med højere rentesatser. Disse typer af finansiering pakker giver mening, hvis du er bekymret for de oprindelige omkostninger og er villige til at bruge mere i løbet af dit lån.

Udlåns point

Hvert punkt svarer til 1% af lånet, som forfalder ved lånets underskrivelse. Så et punkt på et $100.000 lån ville være $1.000. Udover lånet Origination gebyr på 1% eller mere, kan du også købe lavere renter med point. Hvis du planlægger at bo i dit hjem i over syv år, så kan du sikkert spare penge med lavere rentebetalinger.

Find lavere omkostninger

Du kan også nogle gange finde en lavere omkostning for dit realkreditlån ved at sammenligne virksomheder. Den nemmeste måde at gøre dette på er at anmode om tilbud online for at sammenligne rentesatser og gebyrer.

Du kan også nogle gange forhandle en lavere rente eller lukke omkostninger med din oprindelige realkreditselskab. Det hjælper, hvis du kan fortælle dem, at du har fundet et bedre tilbud med en anden långiver. Men nogle gange andre långivere vil have bedre deal.

Forskellige lånevilkår

En kortere løbetid eller et fast forrentede realkreditlån kan også spare på de langfristede renteomkostninger. Ved at plukke en 15 årig periode lån, kan du næsten skære forbrukslån 18 år din renteomkostninger i halve. Du kan også beskytte dig selv fra stigende renter med en justerbar sats realkreditlån ved at konvertere til en fast rente realkreditlån.